• Antispam.fi

  Sähköpostisuoja
 • Webkehitys

  Mittatilaustyönä webbisivuratkaisut
 • Tietoturva

  Tuotteet ja palvelut
 • Wordpress

  Muokkaukset , asennukset  sekä palautukset
 • Sähköposti

  Asennukset ja rekisteröinti
 • PC-tuki

  Etätuki

Antispam.fi roskapostisuoja

Antispam.fi-palvelu voi turvata domainisi kaikki sähköpostilaatikot yhdyskäytävä-tasolla. Postit ohjataan Antispam.fi-palvelimien jossa virukset, haitta- sekä vakoiluohjelmien sisältävät mailien pääsy työasemiinne estetään jo ennen kuin ne tulevat sähköpostipalvelimellenne. Mobiili- sähköpostiin tuleva roskaposti ei myöskään saavuta päämääräänsä. Ilmainen kahden viikon koekäyttö ilman velvotteita. Kysy lisää!

Webbisivu ratkaisut

Lisää bokseja ja sosiaalisenmedian syötteet sivusi rakenteeseen. Esimerkiksi Facebook, Twitter tai YouTube-syötteet sivuille.  FM3-työkalulla kuvien rajaaminen ja lisääminen uutisiin, tuotekuvauksiin tai galleriaan tapahtuu vetämällä tiedostot oman tietokoneestasi kansiosta ja päästämällä ne haluttuun kohtaan. FM3-päivitystyökallulla tuot ja viet vaikka verkkokauppasi tuotetiedot ja hinnastot taulukkotiedostoista.

Tietoturvalaitteet

HPe:n Aruba, Sophos, Fortinet ja Watchguard tietoturvalaitteet kaiken kokoisille yrityksille, kouluille ja kunnille. Toimitamme nopealla toimituksella. Osa ratkaisuista saatavana myös palveluna.

Wordpress

WordPress on maailman suosituin nettisivujen päivityöstyökalu. WordPress:in lähdekoodi on avoin ja sen päälle voi luoda kauniita verkkosivuja, blogeja ja sovelluksia.

Palautamme myös hakkeroidut sivut ja korjaamme tietokannan. 

Sähköposti omalla verkkotunnuksella

Sähköposti jolla hoidat yrityksen päivittäisen viestinnän paikasta riippumatta tai laitteesta. Oma verkkotunnus sähköpostiosoitteessa esimerkiksi matti@matinyritys.fi, antaa luotettavan vaikutuksen yritystoiminnallesi. Et tarvitse olla IT-guru, meiltä saat apua käytönottoon.

Etäapu

Tietokonetuki etänä verkon yli. Asennukset, asetukset, konsultoinnit ja korjaukset.
Tarkista domainin saatavuus
Tuetut domainit: .com, .fi, .info, .net, .org
Domaini on vapaa
Domaini ei ole vapaa
Domainin saatavuutta ei voitu tarkistaa

Asiakaspalvelu-chat perus

450,00/ (alv 0%)

Keskustele nettisivujesi käviöiden kanssa helposti chat-boksin kautta. Saat ilmoituksen Andoid-puhelimeesi tai tietokonellasi.

Content Management System FM3

Alkaen 1 500,00 (alv 0%)
Our FM3 is a modular integrated tool that allows for managing most content directly on the web page. There is no need to go through strange admin menus, just hover your picture or entry you want to edit and do it.
Verkkokauppa

Antispam.fi keeps your inbox clean

Alkaen 120,00/ (alv 0%)
The Antispam.fi mail filtering gateway detects bad behaving sending mail servers and accepts good senders.
Paketti

SmartShip Posti integrointi

220,00 (alv 0%)
Kuljetusasiakirjojen tulostus- ja tilauskanavat Prinetti ja rahdin SmartShip korvautuvat uudella Posti SmartShip -palvelulla. Palvelusta löytyvät paketti- ja rahtipalvelut sekä seurattavat kirjepalvelut. Tulostat järjestelmästä myös kaikki kuljetusasiakirjat niin kotimaahan kuin ulkomaille lähteviin lähetyksiin. Integroimme rajapintaa eri verkkokauppoihin.

Office 365 Premium

Microsoft:in sähköposti ja Office-paketti, jatkuvana tilauksena.

Office 365 Business Essentials

Suosittu Microsoft:in Outlook sähköposti ja Office online, jatkuvana tilauksena.

Office 365 Business

Työpöytäversiot seuraavista: Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote sekä Access ja Publisher vain PC:lle. Ei sisällä Outlook.

AP 100C

Sophos AP 100C Access Point
Get secure and reliable wireless access all over the office

Sophos Palomuuri

495,00 (alv 0%)
SF SW/Virtual - UP TO 1 CORE & 2 GB RAM: