FM3 päivitystyökalu

• FM3 kirjautuminen ja salasanan palautus

Yleensä voit kirjautua FM3-sivustolle lisäämällä seuraava tekstiä osoiterivin jälkeen: admin/

Jos osoite on esimerkiksi esimerkki.fi niin voit kirjautua osoitteessa esimerkki.fi/admin. Kirjautumiskaavake löytyy oikealla alakulmalla klikkaamalla "Log in". Käyttäjänimi on yleensä sähköpostiosoite. Jos salasanaa on unohdettu niin sitä voi tilaa lähettämällä kaavaketta kerran väärällä salasanalla jolloin "unohditko salasanaa"-linkkiä tulee näkyville.