Ohjelmat & sovellukset

Tarjoamme nykyaikaisia PHP ja Javascript-ratkaisuja jotka antavat responsiivisen ja tyylikkään ulkonäön sovelluksiinne. Sovellukset voimme toteuttaa joko tavallisille selaimille tai Iphone- tai Android alustoille.
Ohjelmointipalvelujamme käyttäen voitte automatisoida ja integroida yrityksenne sisäistä hallintoa, myynti- ja raportointia nettiin

Kiinnostaako?

Ota yhteys myyntiin:
  • 045 850 99 09
  • myynti@magnic.com
Lähetä viesti

Tarkoitus on että mahdollisimman paljon tiedonkäsittelyssä tapahtuisi automaattisesti, kuvien leikkauksista ja tuoterekisteristä pankkitapahtumiin ja lähetysseurantaan (prinetti).

Magnic Oy hallinnoi omaa tuotanto- ja ohjelmointiryhmä. Olemme tuottaaneet webpohjaiset tuotteemme kuten internetsivustoihin soveltuvan päivitystyökalun ja pystymme myös kehittämään ja soveltamaan sekä valmistamaan Wordpress ja Joomla-ratkaisuja.

Sovellukset

Magnic:in oma tuotanto
Magnic:in oma ohjelmointiyksikkö pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaiden eri toivomuksiin ja tarpeisiin. Perustana toimii FM3-alusta / päivitystyökalu johon pystyy nopeasti rakentamaan uusia modulia.

Ohjelmointi

Rajapinta koodaus sekä Integroinnit

Tarjoamme nykyaikaisia PHP ja Javascript-ratkaisuja jotka antavat responsiivisen ja tyylikkään ulkonäön sovelluksiinne. Sovellukset voimme toteuttaa joko tavallisille selaimille tai Iphone- sekä Android alustoille.
Ohjelmointipalvelujamme käyttäen voitte automatisoida ja integroida yrityksenne sisäistä hallintoa, myynti- ja raportointia nettiin.

Kotisivut

Kotisivut eli web-sivu, www-sivu tai arkikielessä nettisivu tarkoittaa maailmanlaajuisessa verkossa eli Internetissä julkaistua hypertekstidokumenttia.
Saat tueksi myös
Sisältöhallinta työkalun FM3 joka tukee useiden tiedostojen samanaikaisen lataamisen drag and drop periaatteella. Sisältöhallinta työkalu soveltuu myös teidän nykysille sivuille pyydä tarjous jos tarviset vain työkalun.

Kotisivut osamaksulla 36 kk / 55 eur

Vaatimukset
Linux ja MariaDB tai MySQL PHP-palvelin. Tarjoamme myös täysi tuki ja hosting halutessa.
Magnic WebShop on helppokäyttöinen mutta paljon ominaisuuksia täynnä oleva Webshoppi. Nettikauppa tuotteillesi.