Asiakaspalvelu-chat ohjeet

Asiakaspalvelu-chat toimii niin että verkkosivusi kävijä saa pienen keskustelu ikkunan jos asiakaspalvelusi on kirjautuneena chat-palvelussa.

Chat-palveluun voi olla kirjautuneena eri tavalla.

Webhallinnan kautta

Osoite webhallintaan on

https://chat.magnic.com/index.php/site_admin/

Android app

Live chat-nimisellä Android sovelluksella vastaat kätevästi viesteihin ja voit laatia aikatauluja kun haluat olla tavoittavissa.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.livechat&hl=en

Chrome lisäosa

Kun käytät selainta voit olla kirjatuneena ja saada ilmoituksia uusista viesteistä.

https://chrome.google.com/webstore/detail/live-helper-chat/knooimelchgpbpblfhlgkdifnabcolin