DAV: Kalenterin, tehtävien ja yhteystietojen synkronisointi

Tarjoamme DAV-palveluita jotka mahdollistavat kalenteritietojen synkronisoinnin palvelimesta puhelimiin ja tietokoneisiin. Jos olet kiinnostunut palvelusta, olethan yhteydessä tukeen.

• Outlook-lisäosa

CalDAV voi toimia asentamalla Microsoftin Outlook:iin seuraavan lisäosan: https://sourceforge.net/projects/outlookcaldavsynchronizer/

• CalDAV Thunderbird-lisäosat

Thunderbird sähköpostiohjelmaan saa kalenterin sekä CalDAV ja CardDav-synkronointipalvelut.

1. Klikkaa Thunderbirdissä hamburilaismenun alla löytyvä lisäosat (Eng. Add-ons).

2. Klikkaa palapeli-ikonia.

3. Asenna TbSync.

4. Avaa lisäosat uudelleen ja klikkaa TbSync.

5. Lisää CalDAV & CardDAV-tili

6. Automaattinen konfiguraatio

7. Täytä kohdassa Account name haluamasi tilinimi, käyttäjänimi ja salasana ovat sinun yrityssähköpostitunnukset. Server URL saa olla tyhjä.

8. Valitse kalenterit, tehtävälistat / osoitekirjat jotka haluat käyttää.

9. Voit nyt kopioida esim thunderbirdin keräämät osoitteet CardDav-tiliisi.

10. Thunderbirdin Lightning-kalenteria voidaan asentaa Thunderbirdiin lisäosien kautta hakemalla hakusanaa Lightning.

• iPhone

1. Asetukset -> Salasanat ja tilit

2. Lisää tili:

3. Muu

4. Valitse CalDav-tili

5. Täytä omat tiedot ja valitse Seuraava

6. Mene kalenteriin

7. Valitse Kalenterit

8. Lisää kalenteri

9. Valmis

• Android synkronisointi

1. Valitse A tai B

Vaihtoehto A: Google Play Store (veloittaa asennuksesta)

A 1: Lataa sovellus DAVx5 Google Play:sta.

Vaihtoehto B: Ilmainen:

B 1. Asenna F-Droid (Ilmainen ja hyvä sovelluskauppa ilmaisia Open Source projekteja varten) https://f-droid.org/F-Droid.apk
    B 2. Hae DAVx5 F-Droid:sta ja asenna ja avaa.

Jatko, molemmat vaihtoehdot:

2. Anna tarvittavat oikeudet DAVx5:lle, esim pääsy kalenteriin, yhteystietoihin ja tehtäviin, sekä saa ajaa taustassa.

3. Lisää tili ja kirjaudu sähköpostitunnuksillasi.

4. Voit nyt lisätä tapahtumia, yhteystietoja sekä tehtäviä puhelimeen jotka myös tallennetaan palvelimelle.